2019-03-16 09:32:34• hírek • Szatmár.ro

Részeg mopedest és börtönbüntetésre ítélteket kerítettek kézre a rend őrei

Remekel a rendőrség a héten. A csempészek, a gyorshajtók, a részeg sofőrök és a börtönbüntetésre ítéltettek sem úszták meg az akciókat.

A legnagyobb csempészcigi fogások egyikéről az előbbiekben már beszámoltunk. A pénteki rendőrségi közleményben azonban még két bűntett szerepel. Szerencsére, ezektől az elkövetőktől is megszabadították egy időre az utcákat.

 

Részeg mopedest fogtak Turcon március 14-én. Az ellenőrzés folytán kiderült, hogy a sofőrnek nincs jogosítványa egyetlen kategóriára sem. Az alkoholszondás vizsgálat alkalmával a gép 1,04 mg/l véralkohol szintet mért a kilélegzett levegőben. Az 55 éves férfi ellen bűnügyi dossziét nyitottak jogosítvány nélküli vezetés és ittas vezetés vádjával.

 

Szintén csütörtökön kerítették kézre azt a két 26 éves fiatalt, akiket korábban börtönbüntetésre ítéltek. Az egyikük 8 hónapot kapott egy bírósági határozat teljesítésének elmulasztásáért, másikukat 1 év 6 hónapra ítélték fogságra közlekedési szabálysértés miatt. A szatmárnémeti és a majtényi férfiakat a városi börtönbe szállították.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: